Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

O ChrisP γίνεται διεθνής και μπαίνει στα μεγάλα καταστήματα του πλανήτη



Η φιλόδοξη σειρά ρούχων του Χρήστου Μυλωνά, ChrisP, γεννήθηκε στις αρχές του 2012. Τρία χρόνια μετά, το brand που λάτρεψαν οι γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, αποκτά διεθνή ταυτότητα και παγκόσμιο κύρος.


Ρούχα ιδιαίτερα, σέξι, μοναδικά, άνετα και εντυπωσιακά που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, βρίσκονται πλέον σε σημεία πώλησης σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η νέα του κολεξιόν "Num6ers" (Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015), θηλυκή όσο και αυστηρή, φιγουράρει στα ράφια και τις κρεμάστρες καταστημάτων στο εξωτερικό σημειώνοντας εκπληκτικές πωλήσεις. 





Ο αγαπημένος σχεδιαστής παίζει με μαύρο λευκό και γκρι, δημιουργώντας την τάση που ο ίδιος εμπνέεται κάθε φορά. Χαρακτηριστικό ωστόσο του brand είναι η ιδιαίτερη τεχνοτροπία των ρούχων, για την οποία ο Χρήστος Μυλωνάς εξηγεί:
«Αυτή η ιδιαίτερη τεχνοτροπία γίνεται αποκλειστικά στο χέρι και είναι αρκετά χρονοβόρα. Ο κόσμος έχει αγαπήσει τόσο πολύ το σκίσιμο, όπως το λέμε, που εδώ και 4 χρόνια που υπάρχει το brand, κάθε σεζόν υπάρχει η Basic Collection που όλα τα ρούχα έχουν αυτή την τεχνοτρόπια. Επίσης, η επιτυχία της τεχνοτροπίας αυτής, φαίνεται από το πόσο πολύ και πολλοί έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν, με απόλυτη αποτυχία» 



Στην Ελλάδα ο Chris P, εκπροσωπείται αποκλειστικά από το Showroom10


Σημεία πώλησης στον κόσμο: 

Cyprus (Lemesos, Lefkosia, Pafos)
Tel Aviv
Kuweit City
Cairo
Como Lake
Rome
Treviso
Salzburg

και σε λίγο καιρό Sydney, Australia και Μilano, Italy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου